Met het gepaste materiaal kunnen wij ervoor zorgen dat uw computernetwerk overal thuis beschikbaar is. Heeft u bepaalde kamers of verdiepingen waar internet niet of moeilijk werkt? Wij kunnen het bereik van uw draadloos netwerk perfect vergrote via diverse technologiën die wij gebruiken.

Een eenvoudige manier is bijvoorbeeld de plaatsing van een 2de access point of router op een andere verdieping. Er moet dan 1 kabel naar deze router lopen die het signaal weer draadloos uitzendt.

Dit systeem kan ook volledig draadloos via een range extender. Hiervoor hebben wij zowel toestellen van Edimax, AVM, Linksys, Devolo en Netgear in huis.

Soms is het ook een oplossing om een zogezegde Powerline verbinding te voorzien tussen de modem of het punt met internet toegang, en de plaats waar het draadloze access point moet komen.

Alvorens u moet overgaan tot aankoop van een draadloze oplossing komen wij eerst testen hoe het netwerk best wordt opgebouwd.

Buiten oplossingen voor thuis met 1 of meerdere accesspoints en versterkers beheren wij ook draadloze netwerken met 5 of 10 accesspoints.

Indien u meer info wenst, stel gerust de vraag via e-mail of telefoon!
Voor elk probleem is er een oplossing!